Primul portal de promovare a artei si culturii în Moldova

Articole noi


Celebra violonistă Alexandra Conunova revine acasă cu un recital de excepție la Filarmonica Națională “Serghei Lunchevici”

Pe 18 octombrie, ora 18:00, în Sala Mare a Filarmonicii din Chișinău, va avea loc un Concert Simfonic de excepție. Solista serii - Alexandra Conunova, câștigătoarea Premiului Național 2019, violonista noastră ce cucerește constant și cu o veritabilă strălucire interpretativă marile scene ale lumii, revine acasă pentru a bucura inimile melomanilor care o așteaptă cu nerăbdare de fiecare dată. În cadrul acestui concert, Alexandra va cânta alături de orchestra simfonică a Filarmonicii Naționale, iar la pupitrul dirijoral îl avem pe maestrul Mihail Agafița.

Programul serii include:

· W.A.Mozart – Simfonia nr. 35 in re major, K 385 “Haffner”

· P.I.Ceaikovski – Concert pentru vioară și orchestră în re major, op. 35

 

Va așteptăm cu drag în seara de 18 octombrie, la ora 18:00, în Sala Mare a Filarmonicii Naționale “Serghei Lunchevici” – aici, unde trăiește Muzica!

 

_______________________________________________________________________________________ Biletele pot fi achiziționate la casa de bilete a Filarmonicii Naționale și online pe fest.md sau iticket.md

 

Pentru detalii suplimentare:

Dumitrița Curteanu-Nicu, Manager Relatii Publice si Comunicare

Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” Email: [email protected]

 

sau accesați pagina oficială a Filarmonicii: https://www.facebook.com/Filarmonica.Chisinau/

Partenerii nostri: