Primul portal de promovare a artei si culturii în Moldova

Arta Contemporană


Creați-vă propriile decorațiuni de iarnă!

ArtInfinit.md vă prezintă o idee inedită: crearea decorațiunilor de Crăciun din  reviste vechi și forme din oțel inoxidabil pentru prăjituri (pot fi utilizate și formele din masă plastică). Așadar, tot ce trebuie să faceți este să pregătiți foile din revistă în așa fel încât să vă fie simplu să lucrați cu ele, să aveți la îndemână foarfecă, clei PVA, scobitori sau pensulă pentru clei și câteva șervețele uscate și umede ca să țineți locul de muncă și mâinile curate. De asemenea, înarmați-vă cu multă răbdare!

Foile trebuie împăturite de atâtea ori până ajungem la înălțimea potrivită cu cea a formelor pentru prăjituri, iar mai apoi rotite în inele. Le potriviți în interiorul formelor pentru prăjituri, cum vă convine mai bine, dar dupa ce le ungeți cu clei PVA. De asemenea, dimensiunile inelelor pot varia în dependență de spațiul care trebuie umplut.

Sigur că după ce se usucă bine le puteți scoate din forme dacă doriți, le legați cu ață și  împodobiți pomul de Crăciun sau le decorați cu nasturi, margele, orice vă dorește inima, sau le lăsați așa, ca decor de interior.

Spor la treabă și multă inspirație!

 

Partenerii nostri:


Table './artinfinit/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and last (automatic?) repair failedTable './artinfinit/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and last (automatic?) repair failedTable './artinfinit/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and last (automatic?) repair failedTable './artinfinit/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and last (automatic?) repair failedTable './artinfinit/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and last (automatic?) repair failedTable './artinfinit/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed