Primul portal de promovare a artei si culturii în Moldova

Stil


Cei mai tari artiști de tatuaje din lume

Tatuajul - această artă are o istorie foarte lungă, iar maeștri din prezent nu se opresc, și tot dezvoltă noi tehnici și feluri de cerneală. În continuare vei vedea lucrările celor mai tari artiști din domeniu.

Francezul Loïc Lavenu este cunoscut în lumea tatuajelor sub numele de Xoïl. El pe bună dreptate are un stil estetic foarte distinctiv. Rezultatele sunt întotdeauna suprarealiste, dezordonate și foarte experimental.

Peter Aurisch este incredibil de priceput la crearea mai multor stiluri de arte vizuale, fie că este vorba de acuarelă, cubism sau desene în creion, cu umbre bine definite.

Tatuajele lui Sasha Unisex sunt trecute prin prisme vibrante, pline de culori neașteptate și devin pline de viață. Lipsa de contur și efectele de umbrire strălucitoare, îi oferă un aspect moale.

Ondrash devine tot mai popular printre cei care au o slăbiciune aparte pentru tatuajul-acuarelă.

Mariusz Trubisz are un fler pentru umbrire și crearea de tatuaje incredibil de vibrante, care sunt, practic neonice.

Madame Chän are câteva stiluri diferite, dar preferatele noastre sunt tatuajele himerice în care ea se specializează.

Marcin Aleksander utilizează cerneli incredibil de vibrante pentru a realiza tatuajele suprarealiste, extrem de vii, care au devenit brand-ul ei.

Kenji Alucky este cunoscut pentru o tehnică specială de tatuat, care poartă denumirea de ”dotting stippling”. Tatuajele lui prezintă motive geometrice și tribale, și absolut necesită să fie privite mai îndeaproape. El este unul din puținii artiști de tatuaje care călătorește mereu.

Salonul lui David Hale ”Love Hawk” este plin de creativitate când vine vorba de tatuaje, mai ales dacă acestea se inspiră din spiritul puternic tradițional.

Ien Levin lucrează doar cu cerneală neagră. Stilul lui este extrem de complicat, are un simț macabru cu detalii foarte capricioase.

 

Sursa - Diez.md

Partenerii nostri:


Table './artinfinit/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and last (automatic?) repair failedTable './artinfinit/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and last (automatic?) repair failedTable './artinfinit/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and last (automatic?) repair failedTable './artinfinit/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and last (automatic?) repair failedTable './artinfinit/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and last (automatic?) repair failedTable './artinfinit/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed