Primul portal de promovare a artei si culturii în Moldova

Reţete


May 10, 2020
Spălați și zvântați bibilica atât la exterior, cât și în interior. Tocați legumele și ierburile aromatice împreună cu ficatul și inima bibilicii. Puneți-le într-o tigaie cu unt bine încins, adăugați usturoiul și căliți-le la foc mic, până când se înmoaie. Turnați apoi vinul alb și lăsați la fiert până când compoziția se îngroașă puțin. Umpleți bibilica cu amestecul obținut.
Feb 25, 2015

Tăiaţi varza şi ardeiul fîşii subţiri, ceapa pestişori, iar tonul cubuleţe. Amestecaţi totul şi apoi puneţi sosul de soia şi maioneza şi amestecaţi încă o dată. Poftă bună!

Jan 28, 2015
Fierbeți sfecla, curățați-o de coajă și dați-o prin răzătoare. Dați și morcovul crud prin răzătoarea cu găuri mari. Tocați ceapa și usturoiul și căliți în ulei bine încins. Adăugați apoi morcovul și prăjiți totul timp de 3 - 5 minute, amestecând continuu. Adăugați apa, acoperiți vasul cu un capac, dați focul mic și lăsați să se înăbușe până când este gata morcovul.
Mar 11, 2014
Pentru prepararea umpluturii aveți nevoie de următoarele ingrediente: 1 bucată mare cotlet de vită, 4 felii subțiri de șuncă presată, 4 felii de cașcaval, 4 felii ananas, sare, piper, 2 ouă, 6 linguri de făină, 6 linguri de pesmet, ulei.
Apr 24, 2013
Pentru prepararea umpluturii aveți nevoie de următoarele ingrediente: 1 kg carne tocată de porc, 1 kg carne tocată de vită, 500 gr slănină, 2 linguri rase de sare, piper măcinat, usturoi, boia iute de ardei roșu, 1 pahar cu apă caldă, mațe subțiri de porc.

Partenerii nostri: