Primul portal de promovare a artei si culturii în Moldova

Palatul Naţional


Nov 15, 2019
«ДДТ. История звука» — новая концертная программа, стартовавшая осенью 2016 года. Избранные песни из разных альбомов группы — с момента основания до наших дней — впервые объединены в один большой, долгожданный концерт.
May 16, 2016

"Surprizele Primaverii" - PEPE

Nelly Ciobanu

Vitalie Dani

Natalia Duminica

Cristina Scarlat

etc...

Feb 5, 2016
Ștefan Bănică te invită la un Show incendiar pe 7 martie la Chișinău.
Concert extraordinar "Ce e dragostea"!
Vino împreună cu cei dragi pe 7 martie, ora 19:00 la Palatul Național din Chișinău să petreci o seară de neuitat alături de unul dintre cei mai iubiți artiști din Ramania.
Dec 7, 2015

În această seară, cu începere de la ora  18.00, în incinta Palatului Național ”Nicolae Sulac” din Chișinău va avea loc un concert extraordinar susținut de interpreții din România Paula Seling și Mihai Trăistariu. Evenimentul este organizat de  Institutul Cultural Român și Euroregiunea ”Siret-Prut-Nistru”. Concertul  ”MIRACOL ” este dedicat Zilei Naționale a României.

Nov 20, 2015

Pe data de 7 decembrie, cu începere de la ora  18.00, în incinta Palatului Național ”Nicolae Sulac” din Chișinău va avea loc un concert extraordinar susținut de interpreții din România Paula Seling și Mihai Trăistariu. Evenimentul este organizat de  Institutul Cultural Român și Euroregiunea ”Siret-Prut-Nistru”. Concertul  ”MIRACOL ” este dedicat Zilei Naționale a României.

Nov 13, 2015

7 decembrie, 18.00, Palatul Național. Institutul Cultural Român și Euroregiunea Siret-Prut-Nistru te invită la concertul MIRACOL dedicat Zilei Naționale a României, cu participarea Paulei Seling si Mihai Trăistariu.

Oct 31, 2015

Ministerul Culturii prezintă la data de 31 octombrie 2015, începând cu ora 17:00, spectacolul muzical-coregrafic aniversar dedicat împlinirii a 70 de ani de la fondarea Ansamblului Național Academic de Dansuri Populare “JOC”. Evenimentul va avea loc la Palatul Național “Nicolae Sulac”.

Fondat în anul 1945, Ansamblul Național Academic de Dansuri Populare “JOC”, colectiv emerit din Republica Moldova, laureat al concursurilor naționale și internaționale s-a afirmat pe parcursul anilor ca o veritabilă instituție de valorificare și promovare a celor mai valoroase tradiții, datini, ritualuri și obiceiuri naționale, fiind un adevărat mesager al artei și culturii autohtone în străinătate.

Oct 22, 2015

Legenda vie a muzicii italiene - Riccardo Fogli, vine pe scena Palatului Național de la Chișinău cu renumitele sale hituri, interpretate într-o strânsă colaborare cu trupa Millenium din Republica Moldova. Astfel, melomanii sunt așteptați în această seară  pentru a fi alături de interpreții îndrăgiți, cu începere de la ora 18.00.

Oct 16, 2015

Legenda vie a muzicii italiene - Riccardo Fogli, vine pe scena Palatului Național de la Chișinău cu renumitele sale hituri, interpretate într-o strânsă colaborare cu trupa Millenium din Republica Moldova. Astfel, melomanii sunt așteptați pe data de 22 octombrie pentru a fi alături de interpreții îndrăgiți, cu începere de la ora 18.00.

Sep 25, 2015
În această seară, interpreta din Rusia Ani Lorak va susține un concert la Palatul Național. Acesta va începe la ora 19.00. Sunt așteptați toți doritorii!
Sep 24, 2015
Societatea Culturală „MUZICOUNIVERS”  preconizează realizarea a unui spectacol senzaţional  cu participarea Trupei HOLOGRAF.

HOLOGRAF este printre cele mai longevive si de succes trupe din România, fiecare dintre albumele lor conținând piese care au ajuns mari hit-uri.
Sep 15, 2015
Interpreta din Rusia, Ani Lorak, vine în Republica Moldova pentru a susține un concert la finalul lunii septembrie. Concertul va avea loc pe data de 25 septembrie, la Palatul Național, cu începere de la ora 19.00.
May 5, 2015

Dragi admiratori ai muzicii lui Ştefan Bănică Jr.!

Ştim că aţi aşteptat cu mare nerăbdare concertul „Poveste de mai” din seara aceasta, însă, vă aducem la cunoştinţă că din anumite motive, concertul cu participarea interpretului Ştefan Bănică Jr., ce urma să aibă loc astăzi, 05 mai, la ora 19.00, la Palatul Naţional „Nicolae Sulac” se amână!

May 4, 2015

Igor Adam, câștigătorul invitațiilor la concertul lui Ștefan Bănică Jr. și-a ridicat mult doritul premiu. Astfel, acesta va merge împreună cu soția, pe data de 5 mai, la Palatul Național ”Nicolae Sulac” din Chișinău, pentru a audia cele mai frumoase melodii din repertoriul interpretului, adunate într-un buchet intitulat ”Poveste de mai”.

May 2, 2015
ArtInfinit.md  a desemnat câștigătorul celor două  invitații la concertul interpretului român Ștefan Bănică Jr. Acesta este Igor Adam și va merge pe data de 5 mai la concertul  ”Poveste de mai”, care va avea loc la Palatul Național ”Nicolae Sulac” din Chișinău.
 

Pagina  1  de  7

 

Partenerii nostri: