Primul portal de promovare a artei si culturii în Moldova

Muzicounivers


Feb 5, 2016
Ștefan Bănică te invită la un Show incendiar pe 7 martie la Chișinău.
Concert extraordinar "Ce e dragostea"!
Vino împreună cu cei dragi pe 7 martie, ora 19:00 la Palatul Național din Chișinău să petreci o seară de neuitat alături de unul dintre cei mai iubiți artiști din Ramania.
Dec 7, 2015

În această seară, cu începere de la ora  18.00, în incinta Palatului Național ”Nicolae Sulac” din Chișinău va avea loc un concert extraordinar susținut de interpreții din România Paula Seling și Mihai Trăistariu. Evenimentul este organizat de  Institutul Cultural Român și Euroregiunea ”Siret-Prut-Nistru”. Concertul  ”MIRACOL ” este dedicat Zilei Naționale a României.

Nov 17, 2015
Primul Portal de promovare a Artei și Culturii din Republica Moldova ArtInfinit.md, împreună cu Societatea Culturală Muzicounivers, a organizat un concurs pentru cititorii Portalului. Astfel, doritorii de a merge pe data de 19 noiembrie 2015  la un Concert Excepțional susținut de îndrăgita formație din România ”Holograf” au urmat câțiva pași, iar persoana cea mai norocoasă, a câștigat. Aceasta este Elena Dascăl, care a intrat în posesia a două invitații la multașteptatul concert.
Nov 13, 2015

7 decembrie, 18.00, Palatul Național. Institutul Cultural Român și Euroregiunea Siret-Prut-Nistru te invită la concertul MIRACOL dedicat Zilei Naționale a României, cu participarea Paulei Seling si Mihai Trăistariu.

Sep 24, 2015
Societatea Culturală „MUZICOUNIVERS”  preconizează realizarea a unui spectacol senzaţional  cu participarea Trupei HOLOGRAF.

HOLOGRAF este printre cele mai longevive si de succes trupe din România, fiecare dintre albumele lor conținând piese care au ajuns mari hit-uri.
Sep 8, 2015

Irina Loghin, interpretă de muzică populară din România, vine la mijlocul lunii septembrie, la Chișinău, pentru a susține un concert de excepție, cu genericul "O viață de cântec". Evenimentul va avea loc la Filarmonica Națională ”Serghei Lunchevici” din Chișinău, pe data de 17 septembrie, cu începere de la ora 19.00.

May 5, 2015

Dragi admiratori ai muzicii lui Ştefan Bănică Jr.!

Ştim că aţi aşteptat cu mare nerăbdare concertul „Poveste de mai” din seara aceasta, însă, vă aducem la cunoştinţă că din anumite motive, concertul cu participarea interpretului Ştefan Bănică Jr., ce urma să aibă loc astăzi, 05 mai, la ora 19.00, la Palatul Naţional „Nicolae Sulac” se amână!

May 4, 2015

Igor Adam, câștigătorul invitațiilor la concertul lui Ștefan Bănică Jr. și-a ridicat mult doritul premiu. Astfel, acesta va merge împreună cu soția, pe data de 5 mai, la Palatul Național ”Nicolae Sulac” din Chișinău, pentru a audia cele mai frumoase melodii din repertoriul interpretului, adunate într-un buchet intitulat ”Poveste de mai”.

May 2, 2015
ArtInfinit.md  a desemnat câștigătorul celor două  invitații la concertul interpretului român Ștefan Bănică Jr. Acesta este Igor Adam și va merge pe data de 5 mai la concertul  ”Poveste de mai”, care va avea loc la Palatul Național ”Nicolae Sulac” din Chișinău.
Apr 15, 2015
Primul Portal de promovare a Artei și Culturii din Republica Moldova ArtInfinit.md, împreună cu Societatea Culturală Muzicounivers, organizează un nou concurs.
Tot ce trebuie să faci este:
Apr 10, 2015

Pe data de 5 mai 2015, la Chișinău va avea loc un concert de amploare cu unul dintre cei mai iubiţi artişti din România - Ştefan BĂNICĂ Jr. Cântărețul va fi acompaniat de grupul „THE ROCK'N'ROLL BAND”, iar interpretarea va fi  sută la sută live. Concertul intitulat „POVESTE DE MAI” va include multe surprize plăcute: cântece de dragoste, piese satirice sau unele cu mesaj social care reflectă realitatea zilelor noastre.  Astfel, timp de două ore publicul va avea ocazia să audieze cele mai noi melodii ale interpretului, într-o atmosferă cu totul specială. Evenimentul este organizat de Societatea Culturală „MUZICOUNIVERS”.

Partenerii nostri: