Primul portal de promovare a artei si culturii în Moldova

Uniunea designerilor


Designerul moldovean Natali Rusu – pe primul loc!

Designerul moldovean Natali Rusu a participat la concursul internaţional organizat de site-ul talenthouse.com, care este în căutarea tinerelor talente. Timp de o săptămînă utilizatorii internetului au avut posibilitatea să o voteze, iar acum, conform numărului de voturi, Natali ocupă prima poziţie.
La concurs, Natali a participat cu o rochie de mireasă în stil ” Hipster”, creată pentru colecţia "Le Passager de la Pluie", împreună cu Irina Sandalovic.
Astfel, obţinînd locul I, Natali Rusu va avea posibilitatea să colaboreze cu un show-room internaţional, făcîndu-şi publice creaţiile prin intermediul revistelor de modă.
În termen de 10 zile, o comisie special creată pentru acest concurs va analiza creaţiile tuturor participanţilor pentru a stabili dacă aceştia sunt capabili de a dezvolta un brand nou. Faptul că Natalia va rămîne în continuare pe primul loc nu poate fi contestat!
Natali spune că sensul vieţii ei este de a crea haine cît mai confortabile, iar aceasta o dovedeşte faptul că în fiecare zi atelierul ei este plin cu oameni care vin să-i ceară sfatul în materie de fashion.
Cu referire la concurs, Natali a afirmat că locul I îi aduce nu doar un premiu destul de important pentru ea, dar şi multă satisfacţie şi mulţumire pentru că a fost înţeleasă şi peste hotarele ţării noastre.
Premiul îl va împărţi cu cea alături de care a lucrat la colecţia "Le Passager de la Pluie" şi care în tot acest timp i-a fost alături - Irina Sandalovic.
Astfel, noi - admiratorii de frumos, ar trebui să fim mîndri că datorită Nataliei Republica Moldova a devenit mai cunoscută pe piaţa internaţională.

 

 

ANNA Casian – Musteaţă

 

Partenerii nostri: