Primul portal de promovare a artei si culturii în Moldova

Articole noi


La multi ani, Doinita Sulac!

Doina Sulac, interpreta de muzica populara, s-a nascut pe 11 iulie 1988, in Republica Moldova si este fiica celebrului si regretatului artist Nicolae Sulac.
Doina Sulac a mostenit de la tatal ei vocea si, desi cind a fost mica si-ar fi dorit sa invete sa danseze, a urmat calea muzicii, la indemnul tatalui.
Debutul Doinei Sulac pe scena s-a produs pe cind aceasta era doar de-o schioapa. Avea patru ani si, in cadrul unei seri de creatie a tatalui sau, a interpretat piesa Angelei Moldovanu, `Mi-am cusut bondita noua`, acompaniata fiind de Orchestra `Lautarii`.
`Pentru mine scena este ca un cimp de lupta. Asa a fost si pentru tata, doar ca el viata toata si-a consacrat-o muzicii`, declara Doina Sulac intr-un interviu pentru o publicatie din Moldova.
Muzica face parte din viata Doinei in proportie de 100%, fapt ce a impiedicat-o, de multe ori, sa poata face si alte activitati. `Eu sunt femeie si trebuie sa ma implic mai mult in activitati casnice. Adevarul e ca-mi este foarte greu, si pierd unele lucruri indispensabile unei femei`.
Doina Sulac a absolvit Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice, Facultatea Canto Academic.

 

 

 

Partenerii nostri: