Primul portal de promovare a artei si culturii în Moldova

Articole noi


La Chişinău s-a desfăşurat Marea curăţenie de primăvară

La Chişinău s-a desfăşurat Marea curăţenie de primăvară

 

Astăzi la Chişinău s-a desfăşurat marea curăţenie de primăvară. La iniţiativa Primăriei, la acţiunile de salubrizare au participat, în total, peste 10 mii de oameni. S-a făcut curat în parcuri, în interiorul curţilor blocurilor de locuinţă, s-au spălat străzile principale ale oraşului şi s-a strâns gunoiul de pe albia răului Bâc.

 

De dimineaţă, primarul general interimar al municipiului Chişinău, Silvia Radu, alături de voluntari şi angajaţi ai unor subdiviziuni şi întreprinderi municipale a participat la acţiunea de salubrizare din Parcul „Valea Trandafirilor”. Pe parcursul zilei, edilul-şef al capitalei a mers în curţile de bloc de pe str. V. Dokuceaev, 2 şi bd. Traian, 2/1, acolo unde locatarii blocurilor din preajmă, alături de gestionarii fondului de locuinţă, au ieşit să facă curat şi să amenajeze ograda comună.

 

De asemenea, Silvia Radu s-a alăturat celor peste 1000 de muncitori, în mare parte angajaţi ai întreprinderilor SA „Termoelectrica” şi SA „Apă-Canal Chişinău” şi a strâns gunoiul de pe albia râului Bâc. În doar câteva ore, din zonă s-au adunat şi au fost evacuate peste 100 de maşini de deşeuri.

 

Pe această cale, aducem mulţumiri tuturor cetăţenilor care s-au implicat activ alături de angajaţii serviciilor de salubrizare în acţiunea de curăţenie a oraşului Chişinău în preajma sărbătorilor de Paşti. Ne bucură faptul că iniţiativa Primăriei a fost susţinută de un număr atât de mare de locuitori ai oraşului.

 

30.03.2018

 

Direcţia Relaţii Publice,

Primăria mun. Chişinău

 

Partenerii nostri: