Primul portal de promovare a artei si culturii în Moldova

Articole noi


DescOPERĂ farmecul Muzicii din mijlocul Naturii!

Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” are onoarea să participe în programul Festivalului de Muzică Clasică în aer liber DescOPERĂ, care va avea loc în perioada 9-11 iunie 2017, la Butuceni. Comuniunea dintre Muzică și Natură va crea o atmosferă distinsă și va infiltra în sufletele melomanilor armonia împlinirii spirituale.

Divertismentul clasic „De la baroc la romantism”, desfășurat în data de 9 iunie, va oferi spectatorilor șansa de a savura desăvârșirea unor creații de o profunzime incomparabilă. Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”, Capela Corală Academică „Doina” și solistul Sergiu Mușat, sub bagheta Maestrului austriac Friedrich Pfiffer, vor interpreta eternele lucrări ale unor compozitori cu renume mondial, precum Bach, Beethoven, Rossini, Verdi, Dvorak, Wagner etc.

În data de 10 iunie, capodopera în 4 acte Carmen de Georges Bizet – „opera operelor”, după cum o numește cel mai înfocat admirator al ei, filozoful Nietzsche – va fascina publicul prin veridicitatea subiectului şi prin autenticitatea culorii tematice. Această multașteptată interpretare o va oferi cu generozitate Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”.

Vă inspiră Johann Strauss? Unicitatea artei regelui valsului Johann Strauss vă invită la o porție de inspirație în data de 11 iunie. Grație măiestriei Orchestrei Simfonice a Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”, sub bagheta dirijorului Friedrich Pfiffer, spectatorii vor rămâne fascinați de enigmele unor creații ce au reușit să ancoreze în istoria muzicii clasice.

DescOPERĂ este la a doua sa ediție. Pentru prima dată festivalul a fost organizat în anul 2016 și a avut un succes răsunător!

 

Te așteptăm să fii parte a Miracolului!

 

Biletele pot fi achiziţionate online pe www.iticket.md şi la casa de bilete a Filarmonicii Naţionale. Pentru informaţii suplimentare, accesaţi www.filarmonica.md

Telefon casa de bilete : 022-222-734

Manager Comunicare și Relații Publice – Dumitrița Nicu

Telefon – 069301449 E-mail – dumitrita .nicu@yahoo.com

 

 

 

Partenerii nostri: