Primul portal de promovare a artei si culturii în Moldova

Maeştri


Miss Belly Dance Moldova – Natalia Duminică – a primit titlul de ”Artist Emerit al Republicii Moldova”

În cadrul Concertului Jubiliar al Ansamblului ”Joc”, cunoscutei dansatoare de dansuri orientale, Natalia Duminică, i-a fost conferit titlul de ”Artist Emerit al Republicii Moldova”.

Evenimentul a avut loc pe data de 31 octombrie 2015, chiar în momentul în care Natalia, membră a Ansamblului, dansa pe scenă.

”Am fost propusă pentru acest titlu de dl. Vladimir Curbet – director general, coregraf – principal de balet al ansamblului „Joc”, deoarece de 10 ani activez în acest ansamblu. Deci, îi sunt recunoscătoare în primul rând lui”, a declarat Natalia Duminică pentru ArtInfinit.md.

Atunci când a primit acest titlu, Natalia Duminică a fost foarte emoționată – ”Îmi venea să sar în sus de bucurie”, ne-a spus ea.

Natalia Duminică este Miss Belly Dance Moldova, supranumită Şeherezada, regina dansului oriental şi îmblînzitoarea de pitoni. În prezent este  dansatoare  a Ansamblului Academic „Joc” şi a Studioului de dans oriental „Orient Dance”, condus de mama, mentorul, managerul şi producătorul ei, Aliona Duminică.

 

 

Anna Casian-Musteață,

ArtInfinit.md

 

Partenerii nostri: