Primul portal de promovare a artei si culturii în Moldova

Festivaluri


Festivalul ”Șlagărul Anului 2015” a ajuns la cea de-a VIII – a ediție

Pe data de 20 noiembrie, la Palatul Național ”Nicolae Sulac” se va desfășura cea de-a VIII – a ediție a Festivalului ”Șlagărul Anului 2015”. Evenimentul va începe la ora 18.00.

Festivalul “Slagarul Anului” sau decernarea Premiului National in domeniul muzicii usoare autohtone, este un Eveniment anual , ce aduna cele mai difuzate 25 de melodii ale anului curent , intr-un concert de amploare, cu premierea interpretilor si a autorilor ai acestor piese, intr-un show televizat, difuzat ulterior in noaptea de Revelion la un post de importanta nationala.


Selectia pieselor este efectuata in 2 etape:
1) – alegerea pieselor din topurile oferite de 13-15 posturi de radio locale, criteriul de baza fiind popularitatea piesei pe parcursul anului curent !!! piesa trebuie sa fie prezenta macar in doua topuri diferite, avind in vedere formatul diferit al posturilor de radio.
2) - conform datelor statistice , oferite de compania Media-Forest Moldova, care monitorizeaza pe parcursul anului difuzarea melodiilor la toate posturile de radio.


Melodiile lansate in limba româna, care au acumulat cel mai mare număr de difuzări vor participa la decernarea premiilor "Slagarul Anului" in luna noiembrie, in sala Palatului Național "N.Sulac".


In fiecare editie paricipa atit artisti consacrati , cit si nume noi piesele carora au reusit sa devina cunoscute si indragite pe parcursul anului curent.


Deasemenea fiecare post de radio acorda un premiul special , pentru cea mai difuzata piesa ( la discretia subiectiva a fiecarui post) din anul curent . Si inca un premiul special , este premiul " Slagarul Anului" - sau piesa care a avut cele mai multe difuzari , conform statisticilor Media- Forest, fiind oferit de reprezentatul acestei companii.


Biletele pot fi rezervate si procurate , direct , on-line si prin transfer. Infoline : 022- 21- 35-44. sau pe https://iticket.md/

 

 

 

Partenerii nostri: