Primul portal de promovare a artei si culturii în Moldova

Caricatura


Vedete internaţionale în caricaturi minimaliste

Designerul Jag Nagra a lansat proiectul "365 Illustrations" ("365 ilustraţii"), care prezintă câte o caricatură pe zi a diverse personaje. Colecţia de caricaturi a fost lansată pe 29 ianuarie şi include imaginea în grafică minimalistă a mai multor nume notori. În prezent, au fost ilustraţi actori şi regizori de la Hollywood, personalităţi din industria muzicală, savanţi, personaje din filme şi cărţi, etc. În listă apar nume precum Stevie Wonder, Charlie Chaplin, Salvador Dali, Barack Obama, Jphnny Deep şi alţii.
Colecţia se bucură de o mare popularitate atât în rândul profesioniştilor, cât şi a publicului larg. Jag Nagra reuşeşte să redea cele mai importante trăsături ale fiecărui personaj, scrie creativenestlings.com.
„Ilustraţiile sunt o chestie relativ nouă pentru mine. Am dat start acestui proiect pentru a mă provoca să ies din zona mea de confort în fiecare zi. Am trecut deja mai mult de 100 de zile din proiect. Nu am ştiut la ce să mă aştept când am dat start proiectului. Nu am avut fixată nicio regulă şi nicio listă a persoanelor pe care le voi desena. Aleg câte o persoană în fiecare zi, iar la a 23-a zi deja mă simţeam copleşită de numărul zilelor rămase în proiect. Este foarte intesant să urmăresc progresul în stilul meu şi să văd cu voi finaliza colecţia", dezvăluie artista.

 

 

Unimedia.md

 

Partenerii nostri: