Primul portal de promovare a artei si culturii în Moldova

Vinurile


La VATRA va avea loc Festivalul Berii

Pentru prima dată la VATRA în data de 17-19 iulie va fi organizat cel mai mare open-air de muzică rock – Festivalul Berii. Marele eveniment se va desfăşura la Complexul Etno-Cultural VATRA, pe ritmuri rock, reunind prieteni dragi la o halbă de bere sub cerul liber în toiul verii.

VATRA se va transforma în Orășelul Pub-urilor și producătorilor de bere, rockerilor, bikerilor și tineretului rebel. Berăriile vor avea ocazia să-și prezinte marca și să contribuie la extinderea culturii berii pe plan naţional şi internaţional.

Pe scena mare de la VATRA se va desfășura un grandios show musical cu celebre trupe de rock din țară și de peste hotare. Nebunia va continua toată noaptea, pe scenă vor urca DJ cu set-uri pentru spațiu outdoor.

La Festivalul Berii se va bea multă bere bună, în cele mai originale moduri. Vor fi organizate concursuri cu premii de la parteneri cum ar fi „Halbe la viteză”.

Festivalul Berii va fi un parc de distracții pentru toată lumea, cu Taur mecanic și rodeo. Pentru iubitorii de senzații tari vor fi organizate competiții cu cote maxime de adrenalină, iar amatorii de tatuaje vor putea aplica desenul dorit la prețuri mai mult decît atractive. Jocurile Beer pong și Beer Pong Table Set vor colora distracția de la Vatra în nuanțe rock, iar la Twister se vor întrece cei mai veseli și rezistenți petrecăreți.

 

 

Partenerii nostri: