Primul portal de promovare a artei si culturii în Moldova

Bucătăria Tradiţională


Jurnalista Nata Albot lucrează la propria carte cu rețete culinare tradiționale

Fire activă și mereu implicată în diverse proiecte, jurnalista Nata Albot știe cum să ne surprindă de fiecare dată. Mai nou, aceasta pregătește o surpriză pentru toate gospodinile, și anume o carte cu rețete de bucate în totalitate creată de ea, notează ZUGO. 

Pentru că nu e atât de ușor precum pare, Nata muncește din greu la rețetele ce vor fi incluse în carte. Pe unele le gătește de mai multe ori ca să iasă perfecte.

„Cartea de rețete la care lucrez este un proiect care mă face deseori să mă întreb dacă în afară de mine, ar mai avea cineva nevoie de ea. Se face greu, fiecare rețetă trebuie pe bune gătită, pe bune fotografiată și în plus trebuie să arate bine bucatele în poză. Unele dintre rețete le pregătesc și cu ochii închiși, altele le reproduc după manuscrisul mamei mele”, a relatat Nata despre proiect pe contul ei personal de Facebook.

Noua provocare pe care o trece cu succes este rodul dorinței de a lăsa fiicelor ei câteva repere a tradiților moldovenești.

„Eu nu țes covoare, nu croșetez dantele și nu am răbdare să cos nici măcar o ie. Tot ce le pot lăsa fetelor mele din tradițiile noastre și la ce mă mai pricep se va regăsi în această carte. Iată principala motivație a acestui efort”.

Cartea cu rețete de bucate va fi însoțită și de fotografii, iar cât despre lansare, jurnalista promite să revină curând cu detalii.

 

Sursa - Zugo.md

 

Partenerii nostri:


Table './artinfinit/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and last (automatic?) repair failedTable './artinfinit/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and last (automatic?) repair failedTable './artinfinit/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and last (automatic?) repair failedTable './artinfinit/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and last (automatic?) repair failedTable './artinfinit/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and last (automatic?) repair failedTable './artinfinit/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed