Primul portal de promovare a artei si culturii în Moldova

Stil


Află aici care e culoarea anului 2015

Insitutul Pantone, cel care se ocupă în fiecare an cu stabilirea culorii anului, a dezvăluit culoarea anului 2015: MARSALA. Este o nuanță asemănătoare burgundy-ului, însă cu accente maronii.

Marsala, denumită oficial Pantone 18-1438, va putea fi văzută în perioada următoare atât în modă, cât şi în designul interior.

„Marsala înnobilează mintea, trupul şi sufletul, debordând încredere şi stabilitate. Marsale este o nuanță subtil seductivă, una care ne va face să îi îmbrățișăm căldura”, a declarat Latrice Eiseman, director executiv al Institutului de Culori Pantone.

Culoarea care primește numele de la vinurile italienești din regiunea Marsala poate fi purtată şi de către bărbați, dar şi de femei, încurajând creativitatea şi experimentarea culorilor.

De asemenea, datorită căldurii şi a apropierii sale de culoarea pământului, Marsala va fi adorat de către designerii de interior.

„Marsala este o alegere perfectă pentru bucătărie şi locurile de luat masa, culoarea fiind ideală pentru blaturi, electrocasnice mici sau chiar lenjerii de pat”, a mai completat Leatrice Eiseman.

 

Sursa - Diez.md

 

Partenerii nostri: