Primul portal de promovare a artei si culturii în Moldova

Teatrul Naţional de Operă şi Balet


În această seară Horațiu Mălăele și George Mihăiță joacă la Chișinău “Revizorul”

Doi dintre cei mai iubiți actori de comedie, artistul-vrăjitor Horațiu Mălăele si directorul Teatrului de Comedie București, George Mihăiță, aduc pe scena Teatrului de Operă și Balet ”Maria Bieșu”, celebra satiră politică a lui Nikolai Gogol, “Revizorul”.

Spectacolul de teatru, în regia lui Horațiu Mălăele, a fost primit cu entuziasm atât de public, cât și de critici, pe toate scenele naționale și internaționale pe care s-a jucat. Cele mai importante ziare britanice au elogiat spectacolul “Revizorul”, cu ocazia Festivalului International Fringe, din Edinburgh, lăudând “înalta calitate profesională și de un comic extraordinar al piesei”.

Maestru în arta actoriei, Horațiu Mălăele demonstrează cu “Revizorul” ca este un creator de mare valoare și ca regizor. Piesa uimește printr-un umor dramatic, perfect construit și riguros urmărit pe tot parcursul său. Primarul și apropiații săi, administratori ai vieții publice, trăiesc drama mediocrilor, stârnind un râs amar publicului. Umorul e provocat pe muchie de cuțit, pentru că spectatorul face haz de necazul său.

Spectacolul va avea loc în această seară, cu începere de la ora 19.00, la Teatrul Național de Operă și Balet ”Maria Bieșu”.

Sunt așteptați toți doritorii!

 

Partenerii nostri: