Primul portal de promovare a artei si culturii în Moldova

Teatrul Naţional de Operă şi Balet


Horațiu Mălăele și George Mihăiță vin la Chișinău cu “Revizorul”

Doi dintre cei mai iubiți actori de comedie, artistul-vrăjitor Horațiu Mălăele si directorul Teatrului de Comedie București, George Mihăiță, aduc pe scena Teatrului de Operă și Balet ”Maria Bieșu”, celebra satiră politică a lui Nikolai Gogol, “Revizorul”.

Spectacolul de teatru, în regia lui Horațiu Mălăele, a fost primit cu entuziasm atât de public, cât și de critici, pe toate scenele naționale și internaționale pe care s-a jucat. Cele mai importante ziare britanice au elogiat spectacolul “Revizorul”, cu ocazia Festivalului International Fringe, din Edinburgh, lăudând “înalta calitate profesională și de un comic extraordinar al piesei”.

Maestru în arta actoriei, Horațiu Mălăele demonstrează cu “Revizorul” ca este un creator de mare valoare și ca regizor. Piesa uimește printr-un umor dramatic, perfect construit și riguros urmărit pe tot parcursul său. Primarul și apropiații săi, administratori ai vieții publice, trăiesc drama mediocrilor, stârnind un râs amar publicului. Umorul e provocat pe muchie de cuțit, pentru că spectatorul face haz de necazul său.

Luni, 09 decembrie, ora 19.00, la Teatrul Național de Operă și Balet ”Maria Bieșu” , asigurați-vă că petreceți o seară de excepție împreună cu mari actori ai scenei românești!

Biletele se găsesc la casa de bilete a teatrului și se pot achiziționa la prețul de 500 lei Categoria VIP, 400 lei Categoria I, 300 lei Categoria a II-a și 200 lei Categoria a III-a (în funcție de locul pe care îl alegeți în sală).Partenerii nostri: