Primul portal de promovare a artei si culturii în Moldova

Stil


Tendințele sezonului rece în materie de coafuri de la specialiști Salonului „Andrei Cocieru”
Sezonul rece dă mai multe bătăi de cap femeilor, care întotdeauna vor să arate bine. Însă specialiștii Salonului „Andrei Cocieru” au o veste bună: și iarna este posibil să ai o coafură perfectă.
Sfaturi utile pentru îngrijirea părului în timpul sezonului rece, dar și câteva idei despre tendințele, culorile și coafurile acestor anotimpuri ne-au spus Aliona Tucan și Iana Morarenco de la Salonul „Andrei Cocieru”.
„În sezonul rece 2014-2015 stiliștii de talie internațională au cruțat doamnele noastre, deoarece coafurile aranjate nu mai sunt în vogă. Se consideră a fi foarte stilat și se poartă foarte mult la Londra, New York, Milano etc coafurile care se numesc undan și out of the bed style. Ceea ce este foarte comod pentru doamne și domnișoare, pentru că nu mai este nevoie să cheltuie foarte mult timp dimineața pentru ca să-și aranjeze părul”, explică Aliona Tucan.
„În sezonul rece este foarte important să avem grijă de părul nostru, deoarece ca și pielea, ca și tenul el suferă de la frig și deaceea este nevoie să folosim produse foarte hidratante, adică să punem accentul pe șampon, balsam, măști cu efect hidratant și cu o saturație foarte mare de uleiuri, cum ar fi uleiul de argan, uleiul de macadamie, uleiul de cocos etc.”, adaugă Aliona Tucan.
„Pentru acest an în vogă sunt culorile de blond, șaten și roșcat. Niște nuanțe care demult nu au mai fost în tendință. Aș putea spune că este anul revenirii la nuanțele naturale de păr și la numeroase tonalități a nuanțelor. Dacă mai înainte aveam posibilitatea să ne folosim doar de câteva nuanțe standarte, în prezent putem alege dint-o sumedenie de nuanțe foarte interesante. Deci, dacă vorbim de culorile de blond, în acest an se pune accentul pe un blond nisipiu-cenușiu, cu o nuanță rece, care se potrivește pentru doamnele cu tenul deschis și cu ochii verzi sau albaștri. Este o nuanță care pune în evidență feminitatea și dă o naturalețe aparte. Dar nu uităm de culorile calde de blond, cum este arămiu, blondul șampanie, blondul auriu.
Dacă aveți părul vopsit este bine să vă folosiți cu setul de șampun, condiționer, mască și chiar ulei, ca să mențineți culoarea mai intensă pentru o perioadă mai mare de timp”, spune Iana Morarenco.



Sursa: Stiripozitive.eu


Partenerii nostri:


Table './artinfinit/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and last (automatic?) repair failedTable './artinfinit/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and last (automatic?) repair failedTable './artinfinit/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and last (automatic?) repair failedTable './artinfinit/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and last (automatic?) repair failedTable './artinfinit/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and last (automatic?) repair failedTable './artinfinit/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed