Primul portal de promovare a artei si culturii în Moldova

Etno


Ion Paladi a participat la festivalul „Floarea albastră”

Interpretul de muzică populară, Ion Paladi, a fost invitat să cânte în cadrul festivalului „Floarea albastră”. Evenimentul a fost organizat pe 6 mai în comuna Ipoteşti, localitate unde a copilărit poetul român Mihai Eminescu. Ion Paladi a avut ocazia de a vizita casa memorială „Mihai Eminescu”.
„A fost o onoare şi o deosebită plăcere pentru mine să cânt în comuna Ipoteşti, cu atât mai mult să vizitez casa-muzeu „Mihai Eminescu”. Acest lucru se datorează faptului că primul concert pe care l-am susţinut în România, a fost la Ipoteşti. Am crescut citind poeziile acestui mare poet român, deci ziua de 6 mai a însemnat foarte mult pentru mine. Mă bucur că fanii au fost dornici să mă vadă. Am fost primit cu căldură, ce înseamnă că am trăit clipe şi sentimente de neuitat şi abia aştept să revin la Ipoteşti…”, a declarat Ion Paladi.
Basarabeanul este bine primit de publicul de peste Prut. Acesta este des invitat la evenimente şi posturile TV de specialitate. Pentru ultima piesă lansată „Foaie verde şi-un chiperi”, Ion Paladi a colaborat cu renumita orchestra „Lăutarii”.

 

 

SURSA: Unimedia.md

 

Partenerii nostri: