Primul portal de promovare a artei si culturii în Moldova

Uniunea Teatrală


Ce ne așteaptă în următoarele zile la BITEI 2014 ?

În zilele ce urmează, organizatorii propun spectacole și evenimente deosebite, pe care ne recomandă să nu le pierdem, căci unele dintre ele chiar sunt din categoria o singura dată în viață.

Deci, iată cu ce mesaj vin organizatorii:

Luni, 26 mai vă propunem o altă discuție publică cu un om de mare valoare – regizorul român ALEXANDRU DABIJA, care este invitatul Bienalei la categoria Mari personalități ale teatrului Românesc. În iunie îi puteți vedea cele cinci spectacole prezente în Festival, printre care ”Gaițele” și recentul ”Titanic vals” de la Teatrul ODEON din București. Întâlnirea va avea loc în holul Teatrului ”Eugene Ionesco”, la ora 12.00.

Pentru marți, 27 mai, avem în repertoriu o premieră absolută pentru R. Moldova – celebrul teatru SHAKESPEARE’S GLOBE din Londra în turneul mondial GLOBE to GLOBE, cu o versiune inedită a clasicului HAMLET. Biletele pentru acest spectacol sunt aproape epuizate, deci grăbiți-vă dacă vreți să prindeți un loc.

Miercuri, 28 mai, vine ADA MILEA pe la noi, cu niște bucăți de concerte: CONCERT CU BUCĂȚI DE CONCERTE. Un concert cu actori și instrumente de jucărie, la care sperăm să râdeți mult și să plângeți puțin.

“S-a cântat, s-a râs, s-a aruncat cu flori pe scenă, s-a aplaudat cât la trei congrese. S-au cântat poezii, s-au recitat cântece, s-a oftat în grup. A fost şi Gogol, şi Ion Mureşan. Şi Bobo Burlăcianu de la Fără Zahăr, Anca Hanu şi Cristian Rigman, colegii de trupă. Şi multă, multă Ada Milea, cu sutele ei de expresii faciale şi intonaţii, demontând mituri cu sarcasm şi umor.” (Lucian Cremeneanu)

Toate spectacolele încep la ora 19.00. Detalii găsiți pe site-ul: tei.md. Biletele le puteți rezerva la numerele de telefon: (022) 233.833 / 079.233.833 sau să le cumpărați online de pe iticket.md.

SĂ FACEM TEATRU!

 

 

 

 

 

Partenerii nostri: