Primul portal de promovare a artei si culturii în Moldova

Stil


Stil: Fustele sezonului primăvară – vară 2014

Odată cu anul 2013, au trecut și trend-urile vechi, lăsînd loc unora noi, pe care le va adopta în curînd toată lumea. Ce nu trebuie să-ți lipsească, deci, din garderobă daca vrei să fii în ton cu moda?

Astăzi revine în modă stilul cowboy. Fustele în acest stil sînt destul de ciudate, dar acele fete care vor să experimenteze stilul country pot să încerce această fustă. Piesa se prezintă foarte misterioasă și extravagantă. Se potrivește pentru vremea răcoroasă.

O altă tendință a sezonului - fusta de piele. Fetele înalte și zvelte pot purta fusta de piele cu talie înaltă. De asemenea, sînt foarte populare și mini-fustele din piele. Sînt originale modelele decorate cu franjuri și dantelă. Bluza de mătase sau un pulover subțire vor arăta excelent cu fusta de piele.

Marii designeri ne provoacă să ne arătăm cît mai mult pielea. Fuste, top-uri, rochii... practic totul se poartă, atîta timp cît se vede prin ele. Se poartă în toate lungimile (maxi, midi, mini).

Moda acestui sezon readuce fusta tutu. Fie că este maxi, midi sau mini, fusta tutu poate fi integrată cu succes într-o ținută rock. O fustă tutu neagră, lungă pînă în pămînt, poate fi ingredientul perfect al unei ținute de inspirație rock dacă o asociezi cu un simplu maiou alb și o geantă cross-body.

Fusta retro este din nou la modă. Lungimea midi, adica un pic sub genunchi, avantajează pe oricine. Această dimensiune "cere" pantofi cu botul rotund, dar se asortează de minune și cu pantofi decupați la vîrf, si "acceptă" cele mai variate combinații, de la sacou sau cămașă la bluza elegantă ori un tricot fin.

În sezonul 2014 vor fi la modă fustele cu fermoare. Cu cît fermoarul este mai vizibil, cu atît mai elegant și la modă pare. Din nou sînt la modă tăieturile. Cele mai populare sînt tăieturile pe centru sau lateral.

În acest sezon se acceptă culorile tari, de la roșu intens pînă la albastru marin, dar în trend se înscriu pastelurile. Singura regulă este sa nu combini două elemente, fusta și bluza, ambele la fel de colorate. Surpriza sezonului o constituie practicele fuste largi, cu buzunare aplicate, care revin în forță!

 

Sursa text/foto - Noi.md

 

Partenerii nostri: