Primul portal de promovare a artei si culturii în Moldova

Diaspora


“From Moldova, with love”, seară de artă și cultură în SUA

Cetățenii moldoveni din SUA organizează azi o seară de artă și cultură cu genericul “From Moldova, with love” (Cu drag, din Moldova) în orașul Philadelphia.

Potrivit coordonatorului principal, Evghenia Berzan, evenimentul are drept scop promovarea culturii naționale, dar coagularea comunităților de cetățeni moldoveni din New Jersey, New York, Pensilvania, dar și din alte regiuni ale SUA.

“În cadrul evenimentului va avea loc lansarea expoziției de artă a pictorilor moldoveni “Moldova mea”, prezentarea colecției vestimentare ”Natalyeea”, concert de muzică ușoară și populară, concurs pentru cel mai frumos costum național și degustarea vinurilor și bucatelor traditionale moldovenești”, a povestit Evghenia Berzan pentru Moldova.ORG.

De asemenea, pe parcursul serii se va organiza o campanie de colectare de fonduri pentru organizația de caritate din Moldova Regina Pacis.

Eveniment este organizat de către grupul social “Promovăm Moldova @ New York” cu sprijinul Ambasadei Republicii Moldova în SUA si Biroului pentru Relatii cu Diaspora.

 

Sursa -  Moldova.org

Partenerii nostri: