Primul portal de promovare a artei si culturii în Moldova

Stil


Salonul vestimentar ”Cosânzeana” – combinația perfectă dintre preț și calitate

La finele anului 2013, în Chișinău și-a deschis larg ușile un nou salon vestimentar – ”Cosânzeana”, a cărui proprietar este Angela Baranețchi. Acesta este destinat în exclusivitate producătorilor autohtoni, adunându-i pe mai mulți într-un singur loc. În salon găsești produse atât pentru femei, cât și pentru bărbați și copii.

”Proiectul a început anume din iniţiativa de a trezi interesul moldovenilor asupra produselor autohtone, deoarece  mulţi dintre noi avem tendinţa de a gândi că ce este de la altcineva este mai bun decât ce avem la noi în ţară. Astfel, fiind antrenată de vreo 10 ani în bussinesul de import, mi-am dat seama că produsul autohton deseori întrece după calitate produsul importat. Deci, ideea principală a fost să schimb această tendință”, a declarat directoarea în exclusivitate  pentru Portalul nostru.

Deși și-ar dori să își extindă afacerea și în străinătate, Angela Baranețchi se axează acum pe extinderea în orașul Chișinău, afirmând  că în fiecare colț al Moldovei ar trebui să existe un astfel de salon, iar oamenii să cunoască produsele autohtone.

”Foarte multe persoane care au intrat în salonul nostru au rămas şocate că toate articolele sunt produse la noi în ţară şi mi s-a mai spus că totul e la un nivel european, dar accesibil pentru buzunarele moldovenilor. Mi-a plăcut şocul ăsta şi  din acest motiv vreau să merg mai departe”, a mai declarat proprietara pentru artinfinit.md.

Pentru anul 2014 doamna Baranețchi are planuri mărețe, dar cel mai mult își dorește să adune în salonul ”Cosânzeana”  cât mai mulți producători autohtoni.

 

Anna Casian-Musteață

Partenerii nostri: