Primul portal de promovare a artei si culturii în Moldova

Stil


Cele mai inspirate ţinute de la People's Choice Awards

Evenimentul nu a fost unul chiar de gală, aşa că cele mai multe celebrităţi au ales să poarte rochii midi. Albul a fost predominant, însă nici culorile sau printurile florale nu au lipsit.

Jennifer Hudson a fost una dintre vedetele care a uimit pe covorul roşu, îmbrăcată într-o rochie albă foarte sexy, care i-a pus în evidenţă formele frumoase. Şi machiajul a fost unul foarte plăcut de auditoriu - clasicul smoky eyes în combinaţie cu un ruj roşu mat.

Şi Jessica Alba a purtat o rochie albă, legată în părţi după modelul corsetului clasic şi cu inserţii inspirate din rochiile de tip bandaj.

Nina Dobrev a fost stilată ca întotdeauna. Actriţa a purtat o rochie neagră pe gât, cu multe aplicaţii strălucitoare pe partea dreaptă. Încă o dată a dovedit că nu trebuie să îţi arăţi decolteul sau picioarele în întregime ca să fii sexy.

Ce este People's Choice Awards

Evenimentul are loc anual începând din 1975, iar câştigătorii sunt aleşi de publicul general. Aşadar, cu toţii îşi pot vota vedetele favorite, reprezentante ale culturii pop.

Sursa text: ro.omg.yahoo.com

Sursa foto: google.com

Partenerii nostri: