Primul portal de promovare a artei si culturii în Moldova

Uniunea Cineaştilor


Actorul şi regizorul moldovean Mihai Fusu vă apărea într-un film indian

Un cunoscut actor şi regizor din ţara noastră a ajuns pe platourile de filmare de la Bollywood. Este vorba despre Mihai Fusu, singurul moldovean care apare într-o producţie indiană. Filmul, care se numeşte Finding Fanny Fernandez, este o comedie, iar Mihai Fusu apare doar într-un singur episod.

Actorul, aflat mereu în căutare de lucruri noi, spune că experienţa a fost una inedită. "Mi-a plăcut rolul, un tip excentric, totodată era şi un tip hippy care trăia în India de vreo 20 de ani şi pentru că eu eram proaspăt îndrăgostit de India, mi-a fost uşor să redau această pasiune", a declarat actorul şi regizorul Mihai Fusu.

Din distribuţie mai fac parte nume sonore ale cinematografiei indiene. "Toţi 5 actori cu care eu m-am filmat erau staruri. De exemplu uite acesta "Volontirul indienilor", uite în 2013 a realizat un film, care este înaintat la Oscar. O altă actriţă, un star Deepika Padukone", a adăugat Fusu.

Actorul spune că a susţinut mai multe probe până a fi acceptat de regizorul filmului, Homi Adajania. "M-au văzut pe skype, apoi i-am întrebat e ok? Zice nu, acum îţi dăm textul şi trebuie să ne dai o audiţie. Le place că sunt un om deschis, că sunt un om cu un spirit pozitiv", a mai povestit Mihai Fusu.

Pe lângă filmări, Mihai Fusu a avut la dispoziţie două zile, în care a profitat de timp, pentru a descoperi India.

Regizorul Mihai Fusu spune că este dispus să mai colaboreze cu producătorii indieni. De asemenea, actorul a mărturisit că a trăit în India una dintre cele mai frumoase aventuri din viaţa sa.

 

Sursa - Publika.md

 

Partenerii nostri: