Primul portal de promovare a artei si culturii în Moldova

Uniunea Cineaştilor


Filmul mut „Calea Rușinii” va fi proiectat la Chișinău

Pe data de 20 octombrie, la Cinematograful “Gaudeamus” din Capitală va fi proiectat  filmul mut „Calea Rușinii”: un film de 85 de ani, dar actual și azi atât prin viziunea asupra situațiilor prin care trec protagonistele, cât și prin intensitatea emoțiilor. În plus, pelicula oferă imagini inedite din Varșovia, Berlin și Rio de Janeiro din perioada antebelică, spectatorul având posibilitatea să urmărească scene din viața de zi cu zi a acestora.

Coloana sonoră este susținută live de muzicieni din Cracovia: Adrian Konarski (clape, unul dintre cei mai originali compozitori de muzică de film din Polonia și laureat al multor premii);  Michal Chytrzynski (vioară, compune și interpretează muzica pentru teatrele din Cracovia);  Slawek Berny (percuție, colaboreazî printre altele cu celebrul violonist Nigel Kennedy).

Evenimentul este organizat de Institutul Polonez din București și Centrul Internațional pentru Protecția și Promovarea Drepturilor Femeii „La Strada”, în cadrul Campaniei Naționale „Săptămâna Anti-trafic”.

Intrarea este liberă pentru toți doritorii de a vedea acest film, cu începere de la ora 18.00.

 

Artinfinit.md

Partenerii nostri: