Primul portal de promovare a artei si culturii în Moldova

ArtInfinit te provoacă la citit!


ArtInfinit.md recomandă cartea “Secretele puterii de convingere”
Unul din preceptele maeștrilor conversaţiei şi negocierii sună aproximativ astfel: Captează atenţia şi stimulează oamenii să gândească , să simtă şi să acţioneze diferit. Brian Tracy, autorul cărţii „Secretele puterii de convingere”, aparută recent la Business Tech, a scris pentru cartea sa o motivatie programatică: „puterea de convingere este o abilitate extraordinară care poate fi exercitată asupra unei singure persoane sau a unui grup și poata fi aplicată atât în viața profesională, cât și în cea particulară. Indiferent că faci o prezentare de vânzare, participi la o negociere, îți motivezi echipa, vorbești la un eveniment, ții un discurs, esti trainer sau profesor ori îți trimiți copilul la culcare mai devreme, tehnicile de a capta atenția oamenilor și de a-i stimula să gândească diferit, să simtă diferit și să acționeze în consecință, sunt același.

De-a lungul istoriei, culmea eficienței umane a fost capacitatea de a-i convinge pe alții. Așa stând lucrurile, ținta sau scopul discursului este să determine o acțiune care nu ar avea loc dacă n-ar exista vorbitorul. De exemplu, când vorbea Demonstene, oamenii spuneau: "Ce bine vorbește!".  Dar cand vorbea Alcibiade, oamenii spuneau: "Să pornim la luptă!". Sarcina ta, în calitate de vorbitor abil, este să-i motivezi pe ascultătorii tăi să "pornească în luptă".  Din fericire, oricine poate învăța să devină un vorbitor excelent și un bun comunicator. Dacă poți învăța să conduci o mașină, să utilizezi tastatura computerului sau să folosești telefonul mobil, atunci poți învăța și să fii un vorbitor eficient, ceea ce va schimba nu doar viața ta, ci și pe aceea a celor din fața ta. ”
Daca vrei să devii un minunat și abil vorbitor care să aibă la picioare publicul, înseamnă că vrei să înveți de la cel mai bun. Brian Tracy este cu adevărat star în acest domeniu. El este omul de la care poți să înveți pas cu pas cum să pornețti de la orice nivel te-ai afla și să ajungi să atingi excelența în arta de a vorbi în fața unei audiențe. Nimeni altul în afara de Tracy nu poate face asta mai bine.

Spor la lectură!

 

 

Partenerii nostri: